~به نام خدا~
بانگی عظیم جهان را فرا گرفت! ترس در وجود تمام کفتربازان رخنه کرد...
هر کدام به سویی پناه بردند.
این اشک بود روان از چشمانشان یا خون؟
شلوارهایشان چرا خیس است؟
در چنین شبی، تمام کفترها از قفسهای خود رها، و در جشنی بزرگ شروع به بالکوبی نمودند.
کفتربازترینِ کفتربازها، زشتترینِ زشتترینها، مشتیترینِ سیبیلها، هآشم کفتر در خانوادهای نیمه مذهبی، دیده به جهآن گشوده است.
دختری از تمام تبارها؛ زیباترینِ دخترها و سیبیلترینِ هآشمها
دخت کردستان، لر زبانِ تهران نشین، گاه پروازی به همدان?
فروردینت پر از شروعهای قشنگ
۱۶ سالگیت پر از خاطرههای رنگارنگ
هر روزت پر از من??
آرزوی من برای امسال تو: تبدیل آباجی به اهم اهم...!
(این تاپیک رو قرار بود فرشته بزنه و از یه هفته پیش هماهنگ کردیم؛ همین دم تولدی نت نداره :/ پشمک هم محو شد فلون شده)
خلاصه که خودشون ایشالا میان و جبران میکنن
@باوان گیان
تولدت مبارک✨️
اگه یادت باشه پارسال دقیق یه هفته قبل از تولدت اولین گپ خصوصی رو زدیم و فاب شدنمون شروع شد✋️? و من میخواستم جریان دو جهانی رو بگم و همش میگفتم تو خیلی کوچولویی و هنوز سنت نرسیده و تو هی میگفتی بگو بابااا من خودم ته این حرفام?✨️ و واقعا هم هر از گاهی باید بگم داااش رعایت کن من اینجا نشستمااا??
یه بار دیگه این متن تقدیم بهتون ذوقی بشید??
بانگی عظیم جهان را فرا گرفت! ترس در وجود تمام کفتربازان رخنه کرد...
هر کدام به سویی پناه بردند.
این اشک بود روان از چشمانشان یا خون؟
شلوارهایشان چرا خیس است؟
در چنین شبی، تمام کفترها از قفسهای خود رها، و در جشنی بزرگ شروع به بالکوبی نمودند.
کفتربازترینِ کفتربازها، زشتترینِ زشتترینها، مشتیترینِ سیبیلها، هآشم کفتر در خانوادهای نیمه مذهبی، دیده به جهآن گشوده است.
دختری از تمام تبارها؛ زیباترینِ دخترها و سیبیلترینِ هآشمها
دخت کردستان، لر زبانِ تهران نشین، گاه پروازی به همدان?
فروردینت پر از شروعهای قشنگ
۱۶ سالگیت پر از خاطرههای رنگارنگ
هر روزت پر از من??
آرزوی من برای امسال تو: تبدیل آباجی به اهم اهم...!
(این تاپیک رو قرار بود فرشته بزنه و از یه هفته پیش هماهنگ کردیم؛ همین دم تولدی نت نداره :/ پشمک هم محو شد فلون شده)
خلاصه که خودشون ایشالا میان و جبران میکنن
@باوان گیان
تولدت مبارک✨️
اگه یادت باشه پارسال دقیق یه هفته قبل از تولدت اولین گپ خصوصی رو زدیم و فاب شدنمون شروع شد✋️? و من میخواستم جریان دو جهانی رو بگم و همش میگفتم تو خیلی کوچولویی و هنوز سنت نرسیده و تو هی میگفتی بگو بابااا من خودم ته این حرفام?✨️ و واقعا هم هر از گاهی باید بگم داااش رعایت کن من اینجا نشستمااا??
یه بار دیگه این متن تقدیم بهتون ذوقی بشید??
هآشممی و تا تهش خدیجتم?✋️
"فرم امضا کردم آخه"
@پشمک پرتقالی
@Ponyo
@باوان تولدت مبارک باشه زشت?✨️
"فرم امضا کردم آخه"
@پشمک پرتقالی
@Ponyo
@باوان تولدت مبارک باشه زشت?✨️