به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

بیوگرافی سعید آقاخانی

• نویسنده موضوع Gharibeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 9

Gharibeh

[شاهزاده‌انجمن]
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-12-06
مدال‌ها
23
سکه
5,219
تولد: ۴ اسفند ۱۳۵۰
مهم‌ترین فیلم‌ها: فیلم خداحافظی طولانی، فیلم کامیون، فیلم من دیه‌گو مارادونا هستم
مهم‌ترین جوایز:‌ برنده ۱ سیمرغ بلورین

سعید آقاخانی دانش‌آموخته تئاتر از دانشگاه تهران است. او فعالیت هنری خود را از تلویزیون آغاز کرد و در اولین سریال‌های تلویزیونی مهران مدیری یعنی ساعت خوش و پرواز ۵۷ به ایفای نقش پرداخت. او بازی در تلویزیون را با نقش‌آفرینی در سریال داستان یک شهر ساخته اصغر فرهادی دنبال کرد و در ادامه در سریال‌های تلویزیونی قاسم جعفری و حسین سهیلی‌زاده بازی کرد. من یک مستاجرم و پشت کنکوری‌ها به کارگردانی پریسا بخت‌آور دو سریالی بود که باعث شهرت بیشتر آقاخانی شد. آقاخانی اوایل دهه هشتاد در دو سریال پربیننده رضا عطاران یعنی خانه به دوش و متهم گریخت هنرنمایی کرد و اواخر این دهه اولین سریال تلویزیونی خود، عید امسال را برای نوروز ۱۳۸۸ کارگردانی کرد.
آقاخانی پس از بازی در سریال چاردیواری ساخته سیروس مقدم در ادامه فعالیت‌اش در تلویزیون، تنها به بازی در سریال‌هایی که خود کارگردانش بود پرداخت. زن بابا، خوش‌نشین‌ها، راه دررو، دزد و پلیس و سه‌گانه نون.خ از مهم‌ترین ساخته‌های او در تلویزیون محسوب می‌شوند. آقاخانی اولین تجربه‌های مهم سینمایی خود را با بازی در دو فیلم بعد از ظهر سگی سگی و ضدگلوله به کارگردانی مصطفی کیایی پشت سر گذاشت. او در سال ۱۳۹۳ اولین فیلم سینمایی خود، لامپ ۱۰۰ را کارگردانی کرد. سال ۱۳۹۳ نقطه عطفی در کارنامه کاری آقاخانی محسوب می‌شود.

او در این سال با بازی در دو فیلم من دیه‌گو مارادونا هستم و خداحافظی طولانی بیشتر از هر وقت دیگری درخشید و برای بازی در خداحافظی طولانی ساخته فرزاد موتمن موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد. کامیون ساخته کامبوزیا پرتوی فیلم دیگری بود که آقاخانی برای بازی در آن نامزد سیمرغ شد. خون شد ساخته مسعود کیمیایی آخرین هنرنمایی آقاخانی در سینماست.
منبع: زومجی

امضا : Gharibeh
بالا