[به نام خالق افسانهها]
تاریخچه سرزمین آوازه:
در سرزمین چندگانه، معروف به سرزمین آوازه همه چیز به خوبی و خوشی میگذشت.
قبایل مختلف در صلح و اتحادی بین خود زندگی میکردند و آرامش و امنیت بین آنها برقرار بود؛ تنها یک قبیله وجود داشت که هدفشان سلطه بر دنیا بود... قبیله شیاطین!
شیطان اسیر و دربند شده بود، بعد از مدتها طی اتفاقی ناگوار توانست خود را آزاد و اعضای قبیلهاش را فرابخواند؛ تمام اعضای قبیله او جمع شدند و به قبایل متحد حمله کردند!
پس از آن، تمامی قبایل متحد، بهترین جنگجوهای خود را برای مقابله با شیاطین مجهز کردند و به میدان جنگ فرستادند..!
شروع فصل اول افسانه:
ناقوس هشدار در تمام سرزمین به صدا درآمده بود؛ گویا سانحهای درحال وقوع است!
کتابهای جادو به افراد لایق داده میشود، قویترین جادوگران زنده میمانند و پیشرفت میکنند، قدرتها فعال و تمام افراد گارد گرفته، به دروازه ورود سرزمین خیره گشتهاند.
نفسها در سینه حبس و در قلبها ولوله به پا شده بود!
چندی بعد، دروازه ورود باز شد و جنگی عظیم آغاز گشت..!
- نیروهای من، جادوگران من، هیولاها و ابلیسها... زمان انتقام فرا رسیده، برخیزید! برخیزید که جهان از آن ما خواهد شد!
پس از فراخوانی نیروهایش گفت:
- آزادی و حکومت از آن شماست نیروهای من، همه را برده کنید و این پادشاهی را در دست گیرید... .
●اعلامیه برای کاراکتران:
هماکنون بازی افسانه شما آغاز شد؛ در این بازی هیچگونه سخنی خارج از نقشآفرینی پذیرفته نیست.
لطفا قوانین را رعایت کرده و استفاده از دستورات و تعاریف را فراموش نکنید.
همچنین به یاد داشته باشید که در افسانه مذکور، شما نقش و شخصیتی که انتخاب کردید هستید و هرگونه به کار بردن اسمی غیر از اسم و لقب درج شده در شناسنامه، امتیاز منفی را برای شما به همراه دارد.
●تعاریف:
۱. یک ستاره (*)
۲. خط دیالوگ (-)
۳. خط فاصله (_)
۴. شروع بازی (/Beginning)
۵. پایان بازی (/End)
۶. توقف (/Stop)
۷. حرکت (/Move)
۸. مرگ کارکتر (/Death)
۹. درخواست زمان (/Time)
۱۰. درخواست خروج (/Exit)
۱۱. پذیرفتن درخواست (/Accept)
۱۲. نپذیرفتن درخواست (/Decline)
۱۳. درخواست کمک (/Help)
۱۴. پاسخگویی به دستور کمک (/Response)
●هشدار:
لطفا از تگ کردن اشخاص در طی بازی و نقشآفرینی بپرهیزید.
با تشکر از توجه شما کاراکتران عزیز!
تاریخچه سرزمین آوازه:
در سرزمین چندگانه، معروف به سرزمین آوازه همه چیز به خوبی و خوشی میگذشت.
قبایل مختلف در صلح و اتحادی بین خود زندگی میکردند و آرامش و امنیت بین آنها برقرار بود؛ تنها یک قبیله وجود داشت که هدفشان سلطه بر دنیا بود... قبیله شیاطین!
شیطان اسیر و دربند شده بود، بعد از مدتها طی اتفاقی ناگوار توانست خود را آزاد و اعضای قبیلهاش را فرابخواند؛ تمام اعضای قبیله او جمع شدند و به قبایل متحد حمله کردند!
پس از آن، تمامی قبایل متحد، بهترین جنگجوهای خود را برای مقابله با شیاطین مجهز کردند و به میدان جنگ فرستادند..!
شروع فصل اول افسانه:
ناقوس هشدار در تمام سرزمین به صدا درآمده بود؛ گویا سانحهای درحال وقوع است!
کتابهای جادو به افراد لایق داده میشود، قویترین جادوگران زنده میمانند و پیشرفت میکنند، قدرتها فعال و تمام افراد گارد گرفته، به دروازه ورود سرزمین خیره گشتهاند.
نفسها در سینه حبس و در قلبها ولوله به پا شده بود!
چندی بعد، دروازه ورود باز شد و جنگی عظیم آغاز گشت..!
- نیروهای من، جادوگران من، هیولاها و ابلیسها... زمان انتقام فرا رسیده، برخیزید! برخیزید که جهان از آن ما خواهد شد!
پس از فراخوانی نیروهایش گفت:
- آزادی و حکومت از آن شماست نیروهای من، همه را برده کنید و این پادشاهی را در دست گیرید... .
●اعلامیه برای کاراکتران:
هماکنون بازی افسانه شما آغاز شد؛ در این بازی هیچگونه سخنی خارج از نقشآفرینی پذیرفته نیست.
لطفا قوانین را رعایت کرده و استفاده از دستورات و تعاریف را فراموش نکنید.
همچنین به یاد داشته باشید که در افسانه مذکور، شما نقش و شخصیتی که انتخاب کردید هستید و هرگونه به کار بردن اسمی غیر از اسم و لقب درج شده در شناسنامه، امتیاز منفی را برای شما به همراه دارد.
●تعاریف:
۱. یک ستاره (*)
۲. خط دیالوگ (-)
۳. خط فاصله (_)
۴. شروع بازی (/Beginning)
۵. پایان بازی (/End)
۶. توقف (/Stop)
۷. حرکت (/Move)
۸. مرگ کارکتر (/Death)
۹. درخواست زمان (/Time)
۱۰. درخواست خروج (/Exit)
۱۱. پذیرفتن درخواست (/Accept)
۱۲. نپذیرفتن درخواست (/Decline)
۱۳. درخواست کمک (/Help)
۱۴. پاسخگویی به دستور کمک (/Response)
●هشدار:
لطفا از تگ کردن اشخاص در طی بازی و نقشآفرینی بپرهیزید.
با تشکر از توجه شما کاراکتران عزیز!
آخرین ویرایش توسط مدیر: