⚜به نام خدا⚜
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت خانواده بوکینو!
اول تشکر میکنم از همهی کاربران و رنکداران که کنار ما هستید و به هر نحوی در پیشرفت بوکینو کمک میکنید.
حضور تک تک شما برای ما ارزشمنده و تا حد امکان تلاشمون رو میکنیم که یک محیط آروم، گرم و صمیمی برای شما ایجاد کنیم.
تشکر ویژه دارم از @گُلســا خانوم که زحمت طراحی مدالها رو کشیدن و نقش مهمی در پیشرفت بوکینو داشتن، از اول تا به حال...
خیلی ممنون از شما بابت زحماتتون جانا
مدالها:
برای مشاهده باقی مدالها، به قسمت (مدالها) مراجعه کنید.
برای درخواست مدال، ابتدا دو تاپیک زیر را مطالعه نمایید:
به امید پیشرفتهای بیشتر و بزرگتر در بوکینو 🌹
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت خانواده بوکینو!
اول تشکر میکنم از همهی کاربران و رنکداران که کنار ما هستید و به هر نحوی در پیشرفت بوکینو کمک میکنید.
حضور تک تک شما برای ما ارزشمنده و تا حد امکان تلاشمون رو میکنیم که یک محیط آروم، گرم و صمیمی برای شما ایجاد کنیم.
تشکر ویژه دارم از @گُلســا خانوم که زحمت طراحی مدالها رو کشیدن و نقش مهمی در پیشرفت بوکینو داشتن، از اول تا به حال...
خیلی ممنون از شما بابت زحماتتون جانا
مدالها:
برای مشاهده باقی مدالها، به قسمت (مدالها) مراجعه کنید.
برای درخواست مدال، ابتدا دو تاپیک زیر را مطالعه نمایید:
قوانین - قوانين و نحوه درخواست مدال | انجمن بوکینو
⚜️به نام ربّ آرام دل⚜️ با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوستان و گرامیان! برای درخواست مدال، قوانین و شرایطی وجود دارد که بایستی تمامی افراد پیش از ارسال درخواست، آنها را مطالعه کرده تا نظم در انجمن برقرار و پابرجا بماند. ★ قوانین جامع درخواست مدال: ● پس از ارائه درخواست توسط شما، تا 24...
forumbockino.ir
اطلاعیه - شرایط درخواست مدال | انجمن بوکینو
⚜️به نام ربّ آرام دل⚜️ ⚜شرایط درخواست مدال در انجمن بوکینو⚜ ●مدال بنیانگذار کل سایت: ◆توضیحات: این مدال، به بنیانگذار و موسس کل سایت انجمن اعطا میگردد. ◆امکان درخواست: مقدور نیست. ●مدال مدیریت کل سایت: ◆توضیحات: این مدال، به مدیریت کل سایت و انجمن اهدا میگردد. ◆امکان درخواست: مقدور نیست _...
forumbockino.ir
به امید پیشرفتهای بیشتر و بزرگتر در بوکینو 🌹