به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

تأیید شد درخواست نظارت رمان کوتاه در حال جست و جو | sso what کاربر انجمن بوکینو

• نویسنده موضوع sso what
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 48
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sso what

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-12-02
سکه
2
نام‌کاربری: sso what

نام و نام خانوادگی: صدیقه رضایی

نوع کتاب: رمان کوتاه

عنوان کتاب: در حال جست و جو

ژانر کتاب: اکشن

خلاصه کتاب: خواهر و برادی با هم زندگی میکنند؛ خواهر یک قاتل است و برادر یک پلیس! برادرش در تلاش است تا فرد خلافکار را پیدا کند که خواهر اوست.
اما نمیداند خواهرش یک جنایتکار است!

مقدمه کتاب: در حال خواندن روزنامه ها بودم، تمام مدارک را جمع کرده بودم؛ اما هنوز نفهمیده بودم مجرم کیست!
خواهرم از اتاقش بیرون امد، از چهره اش معلوم بود انگار شب درست نخوابیده است و بی حوصله است!
او یک دختر کیوت و ناز و قد بلند، اما ترسو بود و حتی از چیز های کوچک میترسید، مطمئن بودم اگر او مجرم میشد هرگز نمیتوانست از دست من زنده بیرون بیاید! :sneaky:🤟🏻

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ خودم ویرایش می‌کنم.
مورخ ثبت درخواست: 1970-01-01

امضا : sso what

مهوین؛

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
6,212
نام‌کاربری: sso what

نام و نام خانوادگی: صدیقه رضایی

نوع کتاب: رمان کوتاه

عنوان کتاب: در حال جست و جو

ژانر کتاب: اکشن

خلاصه کتاب: خواهر و برادی با هم زندگی میکنند؛ خواهر یک قاتل است و برادر یک پلیس! برادرش در تلاش است تا فرد خلافکار را پیدا کند که خواهر اوست.
اما نمیداند خواهرش یک جنایتکار است!

مقدمه کتاب: در حال خواندن روزنامه ها بودم، تمام مدارک را جمع کرده بودم؛ اما هنوز نفهمیده بودم مجرم کیست!
خواهرم از اتاقش بیرون امد، از چهره اش معلوم بود انگار شب درست نخوابیده است و بی حوصله است!
او یک دختر کیوت و ناز و قد بلند، اما ترسو بود و حتی از چیز های کوچک میترسید، مطمئن بودم اگر او مجرم میشد هرگز نمیتوانست از دست من زنده بیرون بیاید! :sneaky:🤟🏻

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ خودم ویرایش می‌کنم.
مورخ ثبت درخواست: 1970-01-01
دوست عزیز، وقت بخیر!
رمان کوتاه شما، توسط مدیریت تایید شد.✅
می‌توانید تاپیک رمان کوتاه خود را در بخش "رمان کوتاه" در تالار کتاب ایجاد کنید.
ناظر کتاب شما: @سـღتایش
لطفا منتظر گفت‌وگویی با عنوان [ گپ نظارت کتاب | ناظر: سـღتایش ] از سوی ناظر خود باشید.
کادر مدیریت تالار نظارت | @Lady.Boss

امضا : مهوین؛
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا