به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

تأیید شد درخواست نظارت رمان ناجم | اسماء براتیان کاربر انجمن بوکینو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

اسماء براتیان

گوینده انجمن
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-28
مدال‌ها
1
سکه
105
نام‌کاربری: اسماء براتیان

نام و نام خانوادگی: اسماء براتیان

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: ناجم

ژانر کتاب: جنایی، عاشقانه

خلاصه کتاب: ناجمان، داستان دختر‌انی‌ست که با یک بازی به حاکمیت من باختند، ولی من در مقابل چشمان پرنفرت دختر روبه‌رویم دل دادم و او هرگز دلم را پس نداد! و حال تو ای ناجمِ پرشورم، می‌دانی هیچ‌کَس قدر تو را به اندازه‌ی من نمی‌داند، هیچ‌کَس نمی‌داندچگونه تو که یک آدم معمولی می‌باشی، همچو یک پدیده‌ی شگفت‌آور، پروانه‌های قلبم را به پرواز در می‌آوری! و قلب من، منی که حاکم بیدادگری هستم را از شاق به سست‌ترین حالت ممکن در آوردی.

مقدمه کتاب: تو با آن دست و پا زدنت برای آزاده‌خواهی و عدالت‌طلبی همراه با پس گرفتن عدالت دل من را هم با خودت بردی! این دنیا با میلیون‌ها آدم‌ بی‌کاستگی برقرار است. اما وقتی دلت را به کسی می‌بازی؛ کور می‌شوی برای دیدن شناعت‌هایش، کر می‌شوی برای شنیدن حماقت‌هایش، هيپنوتيزم‌وارانه به او خیره می‌شوی گویی او تنها فرد بر روی زمین‌ است که می‌تواند پروانه‌های قلبت را به پرواز در بیاورد! حال من در مقابل تو زانو زدم؛ عاجزانه خواهش می‌کنم که کنارم بمانی. و اما تو...!

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ خودم ویرایش می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2024-07-30

Aytak

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-09-06
مدال‌ها
16
سکه
1,808
سلام، درخواست نظارت رمان شما توسط مدیریت تائید شد.✅
ناظر شما: @پرتوِماه
می‌توانید تاپیک رمان خود را در بخش "تایپ رمان" در تالار کتاب ایجاد کنید.
لطفاً منتظر گفتگویی از طرف ناظر خود، تحت عنوان ( گپ نظارت | ناظر پرتوِماه )
باشید!
تائید شده توسط سرپرست بخش خدماتینو.​

امضا : Aytak
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا