به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

تأیید شد درخواست نظارت رمان جنون خود را به زنجیر بکش. | Elora کاربر انجمن بوکینو

• نویسنده موضوع Elora
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 28
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Elora

[حفاظت بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-03
مدال‌ها
1
سکه
2,572
نام‌کاربری: Elora

نام و نام خانوادگی: زهرا

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: جنون خود را به زنجیر بکش.

ژانر کتاب: جنایی، عاشقانه

خلاصه کتاب: حس خاصی دارد...
زمانی که بی‌هیچ ناراحتی افکار تو را به زنجیر می‌کشند، زمانی که از تو میخواهند عروسک خیمه‌ شب بازی‌هایشان باشی، زمانی که...
می‌خواهند تو را جنان شکنجه کنند، که تمام عقده‌هایشان، تمام حرص و طمع‌هایشان روی این تن بی‌جان خالی شود.
من درمورد یک شیطان... یک حیوان و حتی یک قاتل سخن نمی‌گویم؛ من درمورد انسان‌هایی حرف می‌زنم، که هم کالبدت را خدشه‌دار می‌کنند و هم روحت را اعدام!
پس تنها یک راه وجود دارد، قاتل شدن! من قاتل می‌شوم همانند آن‌هایی که تا به حال بازیچه دست کثیفشان بودم!

مقدمه کتاب: - چرا همیشه بهم میگی جنونم رو به زنجیر بکشم؟
با چشمانی پر نفرت و با خنده‌های رسایی خیره نگاهم می‌کند:
- چون اون موقع جنون تو رو به زنجیر می‌کشه و زمانی که اون این‌کار رو کنه؛ دیگه هیچ حسی جز نفرت و عقده توی دلت نمی‌مونه...
تبسمی از غم درون قلبم زدم:
- دقیقا مثل آدمای اطرافمون نه؟
نیشخندی زد:
- دقیقا عین آدم‌های روانی اطرافمون!

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2024-09-24

امضا : Elora

Blueberry

[مدیریت ارشد صوتینو - مدیر تالار نظارت]
پرسنل مدیریت
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-04
سکه
2,793
سلام، درخواست نظارت رمان شما توسط مدیریت تائید شد.✅
ناظر شما: @yas_NHT
می‌توانید تاپیک رمان خود را در بخش "تایپ رمان" در تالار کتاب ایجاد کنید. و همچنین لطفاً منتظر گفتگویی از طرف ناظر خود، تحت عنوان ( گپ نظارت | ناظر yas_NHT ) باشید!
تائید شده توسط مدیریت تالار نظارت.

امضا : Blueberry
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا