به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

تأیید شد درخواست نظارت رمان به جرم دختر بودن | fatemeh.8080 کاربر انجمن بوکینو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fatemeh.8080

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-29
سکه
13
نام‌کاربری: fatemeh.8080

نام و نام خانوادگی: فاطمه ارسلانی

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: به جرم دختر بودن

ژانر کتاب: غمگین؛ اجتماعی؛ درام

خلاصه کتاب: داستان درباره سه دختر به نام‌های زیور؛ مرضیه و فریبا است که در خانواده‌هایی با فرهنگ‌های متفاوت زندگی می‌کنند. هر یک از آن‌ها با چالش‌های خاص خود روبرو هستند و به خاطر جنسیت‌شان تحت فشارهای اجتماعی و خانوادگی قرار دارند

مقدمه کتاب: از زبان نویسنده: سلام دوستان من اولین بار دارم رمان مینویسم و مطمئنن تو نوشتن خیلی اشتباه میکنم به خاطر همین اگر خسته کننده بود ببخشید خب این رمان که از اسمش پیداست درباره مشکلات و جایگاه دختران و زنان در جامعه و خانواده هست تمام تلاشم رو کردم تا جایی که میتونم درد ها و رنج ها و محدودیت های دختر ها و زن های سرزمینم رو به نمایش بزارم امیدوارم از خواندن رمان نهایت لذت رو ببرید و اگر استقبال کردید جلد دوم رو هم مینویسم

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2024-09-30

آخرین ویرایش:
امضا : fatemeh.8080
  • تشویق
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

Blueberry

[مدیریت ارشد صوتینو - مدیر تالار نظارت]
پرسنل مدیریت
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-04
سکه
2,803
درود، با درخواست نظارت رمان شما موافقت شد.✅
ناظر شما: @yas_NHT
شما می‌توانید تاپیک داستان کوتاه خود را در تالار "کتاب" و در ساب "رمان" ایجاد کنید.
مدیریت تالار نظارت.

امضا : Blueberry
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا