نامکاربری: NELIN
نام و نام خانوادگی: زینب سواری
نوع کتاب: رمان
عنوان کتاب: ببر سِیَه
ژانر کتاب: رئالیسم جادویی، درام
خلاصه کتاب: در دل جنگلهای مرموز و تاریک، جایی که اشجار هزارساله در سکوتی وهمآور به خواب رفتهاند، روستای متروکهای با افسانههای دیرین در انتظار است.
افسانه «ببر سیه»، موجودی که در میان سایهها پنهان شده و نامش در لابهلای قصههای فراموششده پیچیده، به زودی جان تازهای خواهد یافت.
نازنین، با شجاعت و تصمیمی پولادین، به این مکان اسرارآمیز قدم میگذارد تا بازسازی روستایی که در گذر زمان به فراموشی سپرده شده را به عهده گیرد؛ امّا در این سرزمین که مرز میان واقعیت و خیال محو شده و جادو و حقیقت در آغوش یکدیگر خوابیدهاند، نشانههای مبهم و تاریک از موجوداتی که شاید بهتر بود هرگز به آنها نزدیک نمیشد، به پیشواز او میآیند. آیا نازنین میتواند از دل این تاریکیهای ناپیدا بگریزد و حقیقت پنهان پشت «ببر سیه» را کشف کند؟ یا اینکه در دام این موجود اسرارآمیز گرفتار خواهد شد؟!
در این سفر، هر گام او به کشفی جدید و هر سایه به نشانهای از تهدیدی قریبالوقوع تبدیل خواهد شد.
مقدمه کتاب: در دل جنگلهای سیاه و خاموش،
که شب در لابهلای درختان پیچیده است،
پنهان در عمق تاریکی و سکوت،
موجودی شبحوار در سایهها خفته است.
افسانهها از او در گوش شب حکایت کردهاند،
نامَش در قصهها جاودانه شده است،
غروشی در باد، به گمنامی و ترس میافکند،
رازهایش در دل شب به خواب رفته است.
در این سفر به سرزمین گمشده،
که به امید نجات از فراموشی میروم،
موجودی سیاه، با چشمانی براق
در این جنگل به کمین من نشسته است..!
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ خودم ویرایش میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-09-09
نام و نام خانوادگی: زینب سواری
نوع کتاب: رمان
عنوان کتاب: ببر سِیَه
ژانر کتاب: رئالیسم جادویی، درام
خلاصه کتاب: در دل جنگلهای مرموز و تاریک، جایی که اشجار هزارساله در سکوتی وهمآور به خواب رفتهاند، روستای متروکهای با افسانههای دیرین در انتظار است.
افسانه «ببر سیه»، موجودی که در میان سایهها پنهان شده و نامش در لابهلای قصههای فراموششده پیچیده، به زودی جان تازهای خواهد یافت.
نازنین، با شجاعت و تصمیمی پولادین، به این مکان اسرارآمیز قدم میگذارد تا بازسازی روستایی که در گذر زمان به فراموشی سپرده شده را به عهده گیرد؛ امّا در این سرزمین که مرز میان واقعیت و خیال محو شده و جادو و حقیقت در آغوش یکدیگر خوابیدهاند، نشانههای مبهم و تاریک از موجوداتی که شاید بهتر بود هرگز به آنها نزدیک نمیشد، به پیشواز او میآیند. آیا نازنین میتواند از دل این تاریکیهای ناپیدا بگریزد و حقیقت پنهان پشت «ببر سیه» را کشف کند؟ یا اینکه در دام این موجود اسرارآمیز گرفتار خواهد شد؟!
در این سفر، هر گام او به کشفی جدید و هر سایه به نشانهای از تهدیدی قریبالوقوع تبدیل خواهد شد.
مقدمه کتاب: در دل جنگلهای سیاه و خاموش،
که شب در لابهلای درختان پیچیده است،
پنهان در عمق تاریکی و سکوت،
موجودی شبحوار در سایهها خفته است.
افسانهها از او در گوش شب حکایت کردهاند،
نامَش در قصهها جاودانه شده است،
غروشی در باد، به گمنامی و ترس میافکند،
رازهایش در دل شب به خواب رفته است.
در این سفر به سرزمین گمشده،
که به امید نجات از فراموشی میروم،
موجودی سیاه، با چشمانی براق
در این جنگل به کمین من نشسته است..!
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ خودم ویرایش میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-09-09