نامکاربری: Nargess86
نام و نام خانوادگی: سیده نرگس مرادی خانقاه
نوع کتاب: رمان
عنوان کتاب: از من تا به تو
ژانر کتاب: عاشقانه، درام.
خلاصه کتاب: قلبم شکسته است، دفترچه خاطرات زندگیام را برداشتم تا از تو خاطراتی پر از غم و درد بنویسم... .
حالا قلبم را به تو واگذار کردهام تا با همین عشقی که در دلم کاشته شده است، غم و دردم را با گریه به اتمام برسانم. چیزی که من از آن یاد گرفتهام این است که دِگر عشق به سراغ تو نمیآید و من این رنج و غربت را باید تحمل نمایم. آری! رنج و غربت! کلمهای که تازه آن را فرا گرفتهام. تا به خودت بیایی من عالمی برایت شعر نوشتهام که شاید بعدها به دستت برسد.
مقدمه کتاب: کنار تو تنهاتر شدم... .
از تو تا اوج تو، زندگی من گستردهاست
از من تا من، تو گستردهای... .
با تو برخوردم... .
راز پرستش پیوستم
از تو به راه افتادم... .
به جلوهی رنج رسیدم... .
و با این همهای شفاف
و با این همهای شگرف
مرا راهی از تو به در نیست... .
زمین، باران را صدا میزند
من تو را... .
(سهراب سپهری).
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ خودم ویرایش میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-10-21
نام و نام خانوادگی: سیده نرگس مرادی خانقاه
نوع کتاب: رمان
عنوان کتاب: از من تا به تو
ژانر کتاب: عاشقانه، درام.
خلاصه کتاب: قلبم شکسته است، دفترچه خاطرات زندگیام را برداشتم تا از تو خاطراتی پر از غم و درد بنویسم... .
حالا قلبم را به تو واگذار کردهام تا با همین عشقی که در دلم کاشته شده است، غم و دردم را با گریه به اتمام برسانم. چیزی که من از آن یاد گرفتهام این است که دِگر عشق به سراغ تو نمیآید و من این رنج و غربت را باید تحمل نمایم. آری! رنج و غربت! کلمهای که تازه آن را فرا گرفتهام. تا به خودت بیایی من عالمی برایت شعر نوشتهام که شاید بعدها به دستت برسد.
مقدمه کتاب: کنار تو تنهاتر شدم... .
از تو تا اوج تو، زندگی من گستردهاست
از من تا من، تو گستردهای... .
با تو برخوردم... .
راز پرستش پیوستم
از تو به راه افتادم... .
به جلوهی رنج رسیدم... .
و با این همهای شفاف
و با این همهای شگرف
مرا راهی از تو به در نیست... .
زمین، باران را صدا میزند
من تو را... .
(سهراب سپهری).
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ خودم ویرایش میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-10-21