به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

تأیید شد درخواست نظارت رمان از من تا به تو | Nargess86 کاربر انجمن بوکینو

• نویسنده موضوع Nargess86
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 22
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
سکه
795
نام‌کاربری: Nargess86

نام و نام خانوادگی: سیده نرگس مرادی خانقاه

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: از من تا به تو

ژانر کتاب: عاشقانه، درام.

خلاصه کتاب: قلبم شکسته‌ است، دفترچه خاطرات زندگی‌ام را برداشتم تا از تو خاطراتی پر از غم و درد بنویسم... .
حالا قلبم را به تو واگذار کرده‌ام تا با همین عشقی که در دلم کاشته شده است، غم و دردم را با گریه به اتمام برسانم. چیزی که من از آن یاد گرفته‌ام این است که دِگر عشق به سراغ تو نمی‌آید و من این رنج و غربت را باید تحمل نمایم. آری! رنج و غربت! کلمه‌ای که تازه آن را فرا گرفته‌ام. تا به خودت بیایی من عالمی برایت شعر نوشته‌ام که شاید بعدها به‌ دستت برسد.

مقدمه کتاب: کنار تو تنها‌تر شدم... .
از تو تا اوج تو، زندگی من گسترده‌است
از من تا من، تو گسترده‌ای... .
با تو برخوردم... .
راز پرستش پیوستم
از تو به راه افتادم... .
به جلوه‌ی رنج رسیدم... .
و با این همه‌ای شفاف
و با این همه‌ای شگرف
مرا راهی از تو به در نیست... .
زمین، باران را صدا می‌زند
من تو را... .
(سهراب سپهری).

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ خودم ویرایش می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2024-10-21

امضا : Nargess86

yas_NHT

[محافظ کل انجمن - مدیر تالار نظارت]
پرسنل مدیریت
سطح
5

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-04
مدال‌ها
4
سکه
1,251
سلام و درود.
با درخواست نظارت رمان شما موافقت شد.✅
ناظر شما : @yas_NHT
موفق باشید.

امضا : yas_NHT
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا