نامکاربری: Dark dreamer
نام و نام خانوادگی: Dark dreamer رویا پرداز تاریک
نوع کتاب: داستان کوتاه
عنوان کتاب: گوتیگ دیزنی
ژانر کتاب: تاریخی ترسناک
خلاصه کتاب: الا سن زیادی نداشت که پدرش را از دست داد و همراه مادرخوانده اش و دو خواهر نانتی اش یعنی دریزیلا و آناستازیا زندگی خوبی داشت تا آنکه خبری در همه جا پیچید که شاهزاده قصد دارد هر شب مهمانی برگزار و همه دختران باید به این مهمانی بیاید تا شاهزاده بتواند نیمه گمشده خودش را پیدا کند.
اقتباس از داستان سیندرلا نوشته برادران گریم با اندکی تغییر
مقدمه کتاب: وقتی شیاطین خود را برای سیاه ترین گناهان آماده میکنند همانند من خود را شبیه فرشتگان آسمانی میکنند
بخشی از نمایشنامه اتللو نوشتهی ویلیام شکسپیر
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ به ناظر واگذار میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-11-30
نام و نام خانوادگی: Dark dreamer رویا پرداز تاریک
نوع کتاب: داستان کوتاه
عنوان کتاب: گوتیگ دیزنی
ژانر کتاب: تاریخی ترسناک
خلاصه کتاب: الا سن زیادی نداشت که پدرش را از دست داد و همراه مادرخوانده اش و دو خواهر نانتی اش یعنی دریزیلا و آناستازیا زندگی خوبی داشت تا آنکه خبری در همه جا پیچید که شاهزاده قصد دارد هر شب مهمانی برگزار و همه دختران باید به این مهمانی بیاید تا شاهزاده بتواند نیمه گمشده خودش را پیدا کند.
اقتباس از داستان سیندرلا نوشته برادران گریم با اندکی تغییر
مقدمه کتاب: وقتی شیاطین خود را برای سیاه ترین گناهان آماده میکنند همانند من خود را شبیه فرشتگان آسمانی میکنند
بخشی از نمایشنامه اتللو نوشتهی ویلیام شکسپیر
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ به ناظر واگذار میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-11-30