نامکاربری: ARNICA
نام و نام خانوادگی: زری
نوع کتاب: داستان کوتاه
عنوان کتاب: هفت تیرکش
ژانر کتاب: جنایی، عاشقانه
خلاصه کتاب: در دنیای وسترن، در شهر بوی مرگ فرا گرفته بود. گرچه مکانی آرام به نظر میرسید؛ اما رازهای بسیاری زیر خاک آرمیده بودند. زمانی که فکر میکرد قهرمان قصه است همان لحظه با مرگ دسته پنجه نرم کرد و به داستان عاشقانهاش پایان تلخی داد؛ ولی این پایان قصهی عاشقانه نبود. زمانی که جنایتهای پنهان آشکار شد، عشق جان دیگری گرفت و مرگ پایان قصه نبود.
مقدمه کتاب: - داستان هفت تیرکش چیه؟
- هفت تیرکش که برای معشوقهشون میجنگن
- منظورت از جنگیدن چیه؟
- یعنی اینکه اون رو به دست بیارن
- برای به دست آوردن نیاز به جنگه؟ راه دیگهای وجود نداره؟
- توی دنیای وسترن اگر نجنگی جونت رو باختی
- دنیای وسترن چیه؟
- مرگ و زندگی
- چرا اینطور توصیفش کردی؟
- چون اگر بجنگی زندگیت رو نجات دادی و اگر تسلیم شی میمیری.
- تو برای معشوقهات با چند نفر جنگیدی؟
- با تموم دنیای وسترن؛ اما هفت تیرکش رو به قتل رسوندم تا برگ برنده رو توی مشتم گرفتم.
- برگ برنده؟
- آره، معشوقهای که هفت تیرکش عاشقش بود و شش تیرکش به قتل رسید و یه تیرکش برای به دست آوردنش چهل سال زجر کشید.
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ خودم ویرایش میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-07-07
نام و نام خانوادگی: زری
نوع کتاب: داستان کوتاه
عنوان کتاب: هفت تیرکش
ژانر کتاب: جنایی، عاشقانه
خلاصه کتاب: در دنیای وسترن، در شهر بوی مرگ فرا گرفته بود. گرچه مکانی آرام به نظر میرسید؛ اما رازهای بسیاری زیر خاک آرمیده بودند. زمانی که فکر میکرد قهرمان قصه است همان لحظه با مرگ دسته پنجه نرم کرد و به داستان عاشقانهاش پایان تلخی داد؛ ولی این پایان قصهی عاشقانه نبود. زمانی که جنایتهای پنهان آشکار شد، عشق جان دیگری گرفت و مرگ پایان قصه نبود.
مقدمه کتاب: - داستان هفت تیرکش چیه؟
- هفت تیرکش که برای معشوقهشون میجنگن
- منظورت از جنگیدن چیه؟
- یعنی اینکه اون رو به دست بیارن
- برای به دست آوردن نیاز به جنگه؟ راه دیگهای وجود نداره؟
- توی دنیای وسترن اگر نجنگی جونت رو باختی
- دنیای وسترن چیه؟
- مرگ و زندگی
- چرا اینطور توصیفش کردی؟
- چون اگر بجنگی زندگیت رو نجات دادی و اگر تسلیم شی میمیری.
- تو برای معشوقهات با چند نفر جنگیدی؟
- با تموم دنیای وسترن؛ اما هفت تیرکش رو به قتل رسوندم تا برگ برنده رو توی مشتم گرفتم.
- برگ برنده؟
- آره، معشوقهای که هفت تیرکش عاشقش بود و شش تیرکش به قتل رسید و یه تیرکش برای به دست آوردنش چهل سال زجر کشید.
در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش میکنید یا به ناظر واگذار میکنید؟ خودم ویرایش میکنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-07-07