What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

Melina.N

[مدیر آزمایشی تالار شعر]
Staff member
LV
0

Reaction score
346
Time online
22h 49m
سکه
439
نام: برف‌های روزگار
نویسنده: ملینا نامور
ناظر: @SULLIVAN
ژانر: عاشقانه_اجتماعی_درام
خلاصه: زنی با انگیزه و پرشور تصمیم می‌گیرد عاشق شود، اما همسرش او را رها میکند و برای بار دوم ازدواج میکند. دخترک که اکنون تنها شده است؛ به فکر اذیت و ازار زن همسرش می‌افتد، اما در این بین از اتفاقات و حوادث زندگی خود می‌گوید.

Ayli🌙

[مدیریت آزمایشی تالار رمان]
Staff member
LV
0

Reaction score
84
Time online
15h 7m
سکه
102
Screenshot_۲۰۲۵۰۷۰۹-۲۱۴۳۰۴_Chrome.jpg

نویسنده‌ی گرامی، از شما متشکریم که انجمن رمان نویسی بوکینو را جهت انتشار رمان خود انتخاب کرده‌اید!
از شما می‌خواهیم قبل از تایپ آثرتان، قوانین را مطالعه کنید:

‌برای بی‌جواب نماندن سوالات و مشکلات‌ خود، به تایپک زیر مراجعه فرمایید:
‌‌

بعد از قرار دادن ۱۰ پست در این تایپک درخواست دهید:​

برای بهتر شدن و بالا بردن کیفیت آثارتان و تگ‌دهی به آن، بعد از قرار دادن ۲۰ پست، به تالار نقد مراجعه کنید:​

بعد از قرار دادن ۱۰ پست، برای کاور تبلیغاتی در تایپک زیر اقدام فرمایید:

برای درخواست تیزر، می‌توانید بعد از ۲۰ پست در تایپک زیر درخواست دهید:

پست‌های اثرتان به تعداد منصوب رسیده و پایان یافته؟!
پس در تایپک زیر اعلام کنید:​

برای انتقال اثر خود به متروکه و یا بازگردانی آن، وارد تایپک زیر شوید:

‌و برای آموزش‌های بیشتر درباره‌ی نویسندگی به تالار آموزشگاه مراجعه نمایید.​

با آرزوی موفقیت برای شما!

[کادر مدیریت تالار کتاب]​

Melina.N

[مدیر آزمایشی تالار شعر]
Staff member
LV
0

Reaction score
346
Time online
22h 49m
سکه
439
عزیزم!
اکنون که این نامه را برای تو می‌نویسم تو پیشم نیستی، اگر یادت بیاید ما باهم به یکی از مناظر زیبای روستای مادری‌ات رفتیم ولی یادت می‌آید سرمای زمستان و برف‌های براق روی زمین را؟
یادت می‌آید وقتی به خانه مادرت رفتیم او ما را بیرون کرد، یادت می‌آید تو به گریه افتادی و با زجه گفتی که خسته شده‌ای و می‌خواهی سرت را روی پاهایش بزاری و او تو را نوازش کند. ایا یادت می‌آید به او گفتی که حاضر هستی من را رها کنی تا باز گردی پیش مادرت؟ ولی نمی‌خواهم بگویم یادت هست که من چقدر دلم شکست! چون تو حتی به من نگاهم نکردی و من باز هم دلم ترک خورد؛ اما حالا ماه سپتامبر هست و یک سال هم هست که تو مرا رها کردی! تو به قولت وفا کردی!
البته هیچ‌گاه فراموش نخواهم کرد روز اول ازدواج به من گفتی که قشنگ‌ترین اشتباهت هستم و اصلاً ناراحت نیستی که مادرت با ازدواج ما موافق نبود. تنها حرفی که دارم این است که هر زوجی در زندگی‌شان برف‌های روزگار دارند؛ ولی برف‌های روزگار ما آن‌قدر زیاد شد که زندگی‌مان شد توده‌ی بزرگی از برف‌های روزگار و ما بین سردی آنها یخ زدیم و اول قلب‌هایمان بودند که به یخ درآمدند.
تنها نصیحتی که دارم این است که اگر در آینده دختردار شدی یادت باشد به او بگویی که راحت اعتماد نکند و گول حرف‌های رنگارنگشان را نخورد تا او هم مثل من درگیر برف‌های سرد روزگار نشود.
قلم را رها کردم و نامه را تا زدم، کشو را باز کردم و نامه را داخلش پرت کردم؛ مثل همیشه، اکنون بیست نامه داشتم که نتوانستم به همسرم بدهم.
چون انگار درگیر برف‌های روزگار خود و همسر جدیدش بود. حیف عزیزم که برف‌های روزگار ما خیلی زیاد شد و تو دیگر توان مقابله با آن را نداشتی؛ اما اگر واقعاً خسته شدی بودی از زندگی چرا دوباره ازدواج کرده‌ای؟ تو به من راستش را نگفتی!
تو از من خسته شده بودی نه زندگی، تو عاشق برف های سرد هستی؛ اما نه برف‌های روزگار ما!
گاهی احساس می‌کنم مقصود تو فقط شکستن دل من بوده است؛ اما کاشکی این یک دروغ سرد بود. ولی این امکان ندارد چون من خودم حرفایت را به مادرت شنیدم که تو با حالت گریه مانندی به او می‌گفتی که از من حالت به هم می‌خورد، من زشت هستم و اخلاق‌های بد دارم. که دوست نخواهی داشت بچه‌ای از من داشته باشی.

Last edited:

Who has read this thread (Total: 6) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom