سلام عرض میشود خدمت حضار گرامی و بینندگان عزیز!
اول آهنگو پلی کنین بعد متنو بخونین که برین تو حس
اقا من یه دختره رو حدود سه چهار ماه پیش و شایدم یکمی قبلتر... تو انجمن شناسایی کردم، اون موقعها اسمش لالیپاپ بودش!
بعد من فهمیدم این دختره، رنگای موردعلاقش با من یکیه... کنجکاو شدم و اونم فهمید، دیگه شرو کردیم حرف زدن و... بعد از اکتشافات متوجه شدیم که بلههه ما همزادیم! سلایق و افکارمون همه شبیه هم بودن... .
اون وقت این دخترهی جذابه میو میو شدهههه شد بهترین رفیق من...
بعدش من شدم ایوی و اون شد نی نی🥺
حالا این همزاد نی نی من امروز وارد ۳ سالگی میشه. خواستم بگم کیلی کیلی دوستت دارم و ماچ بهت بچم💋
تولدت مبارکا نبآتیم🫂🤍🥺
(نبات تو کیکو وردار یواشکی برو تو اتاق برا خودت نوش جان کن من مهمونارو یطوری دست به سر میکنم برات لواشکم میارم)
راستی شامم کباب و دوغ میدم بهتون.
دوغ خودمم برا نبآت!
(اقا تاپیک تولدو یه روز زودتر زدم به بزرگی خودتون ببخشید)
اول آهنگو پلی کنین بعد متنو بخونین که برین تو حس
اقا من یه دختره رو حدود سه چهار ماه پیش و شایدم یکمی قبلتر... تو انجمن شناسایی کردم، اون موقعها اسمش لالیپاپ بودش!
بعد من فهمیدم این دختره، رنگای موردعلاقش با من یکیه... کنجکاو شدم و اونم فهمید، دیگه شرو کردیم حرف زدن و... بعد از اکتشافات متوجه شدیم که بلههه ما همزادیم! سلایق و افکارمون همه شبیه هم بودن... .
اون وقت این دخترهی جذابه میو میو شدهههه شد بهترین رفیق من...
بعدش من شدم ایوی و اون شد نی نی🥺
حالا این همزاد نی نی من امروز وارد ۳ سالگی میشه. خواستم بگم کیلی کیلی دوستت دارم و ماچ بهت بچم💋
تولدت مبارکا نبآتیم🫂🤍🥺
(نبات تو کیکو وردار یواشکی برو تو اتاق برا خودت نوش جان کن من مهمونارو یطوری دست به سر میکنم برات لواشکم میارم)
راستی شامم کباب و دوغ میدم بهتون.
دوغ خودمم برا نبآت!
(اقا تاپیک تولدو یه روز زودتر زدم به بزرگی خودتون ببخشید)