به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

تولد تَوَلُدِ هَمزآدِ آبنَبآتی🫂🤍 | انجمن بوکینو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
28
سکه
11,275
سلام عرض می‌شود خدمت حضار گرامی و بینندگان عزیز!
اول آهنگو پلی کنین بعد متنو بخونین که برین تو حس:disappointed::joy:

اقا من یه دختره رو حدود سه چهار ماه پیش و شایدم یکمی قبل‌تر... تو انجمن شناسایی کردم، اون موقع‌ها اسمش لالیپاپ بودش!
بعد من فهمیدم این دختره، رنگای موردعلاقش با من یکیه... کنجکاو شدم و اونم فهمید، دیگه شرو کردیم حرف زدن و... بعد از اکتشافات متوجه شدیم که بلههه ما همزادیم! سلایق و افکارمون همه شبیه هم بودن... .
اون وقت این دختره‌ی جذابه میو میو شدهههه شد بهترین رفیق من...
بعدش من شدم ایوی و اون شد نی نی🥺:blue_heart:
حالا این همزاد نی نی من امروز وارد ۳ سالگی میشه. خواستم بگم کیلی کیلی دوستت دارم و ماچ بهت بچم:upside_down:💋
Negar_1691064248939.png
تولدت مبارکا نبآتیم🫂🤍🥺

65e8cc27774974ba3286966ef720e076.jpg
(نبات تو کیکو وردار یواشکی برو تو اتاق برا خودت نوش جان کن من مهمونارو یطوری دست به سر میکنم برات لواشکم میارم)
راستی شامم کباب و دوغ میدم بهتون.
دوغ خودمم برا نبآت!
(اقا تاپیک تولدو یه روز زودتر زدم به بزرگی خودتون ببخشید)​

امضا : IVI

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
28
سکه
11,275

اقا من یه دختره رو حدود سه چهار ماه پیش و شایدم یکمی قبل‌تر... تو انجمن شناسایی کردم، اون موقع‌ها اسمش لالیپاپ بودش!
بعد من فهمیدم این دختره، رنگای موردعلاقش با من یکیه... کنجکاو شدم و اونم فهمید، دیگه شرو کردیم حرف زدن و... بعد از اکتشافات متوجه شدیم که بلههه ما همزادیم! سلایق و افکارمون همه شبیه هم بودن... .
حالا این همزاد نی نی من امروز وارد ۳ سالگی میشه. خواستم بگم کیلی کیلی دوستت دارم و ما*چ بهت بچم:upside_down:💋
مشاهده فایل‌پیوست 5787
تولدت مبارکا نبآتیم🫂🤍🥺

مشاهده فایل‌پیوست 5786
(نبات تو کیکو وردار یواشکی برو تو اتاق برا خودت نوش جان کن من مهمونارو یطوری دست به سر میکنم برات لواشکم میارم)
دوغ خودمم برا نبآت!​
یادم رف تگت کنم:disappointed::joy:
@NI NI

امضا : IVI

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
22
سکه
5,220
تولدت کلییی مبارککک آبجی کوچولوی مننن:heart_eyes::Red_heart:
الهی که به تمام آرزوهای قشنگ و کوچیک و بزرگت برسییی:Red_heart::Red_heart:

امضا : Liam

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,049
هعی نباتا ؛‌)))
امیدوارم همیشه روال باشی و تو مسیر زندگیت، هیچوقت چشات بارونی نشه و قلبِ مهربونت تَرَک ورنداره

پ.ن: کلمات هیچوقت نمیتونن عینا شدت احساسات رو توصیف کنن، ولی مطمئن باش که هرچقدر که محبت نسبت به من، تو قلبت پیدا کردی، همونقدر برا منم عزیزی

تولدت مبارک جانان:Red_heart:
@NI NI

بـــآنـــؤَك

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
13
سکه
1,684
مبارکه:‌))))
@NI NI خوشگله

امضا : بـــآنـــؤَك

rifledark

کاربر بوکینویی
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
11
سکه
0
وری وری مبارکه نبات خانوم🙇

امیدوارم فسیل شدنتو تو بوکینو ببینیم و به عنوان میراث فرهنگی ثبتت کنیم🙇🌹

Deli

مدیر ارشد بازنشسته
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-16
مدال‌ها
1
سکه
217
امروز،تولد یکی از شیرین‌ترین آدمای دنیاست؛
یکی که اینقددر از همون بچگی شیرین و بامزه بود و لُپااش برای بوس کردن عسل بود بعضا بهش می‌گفتن نباات:heart_eyes:🥺

یه نبات شیرین و ناز..که به دنیا اومد و شد تمام زندگیِ خواهرش؛یعنی من :slight_ smile:

نمی‌دونم از کجا شروع کنم..از جایی که تموم زندگیم خلاصه میشد توی وجودِ تو و من به هیچ دوست یا آدم دیگه‌ای نیاز نداشتم؟
یا از جایی که خنده‌هات اینقدرر شیرین بود که ماهان نمی‌ذاشت جلوی پسرای فامیل بخندی؟
یا از جایی که خیلی از دوست‌ها و.‌.صداتو بعد چندسال هنوز نشنیدن چون لیاقتشو نداشتن؟
بهتره اینو بهت یاداوری کنم..که تو یک ملکه‌ای✨
یک ملکه که به دنیا اومد و رنگ زیباشو به زندگی خیلی‌ها پاشید..مخصا من!
من حتی نمی‌تونم به این فکر کنم که اگر توی دوران کودکی و..تو نبودی،چطور باید سر می کردم؟ هرروز ما اینقدرر کنار هم‌دیگه شیرین بود که حس می‌کردیم با رفیقمون توی یک خونه زندگی می‌کنیم..
می‌دونم امسال خیلی زیاد بهت سخت گذشت،و خب مقصرش هم من بودم..می‌دونم چقدرر آسیب روحی و روانی دیدی و هنوزم کاملا درک نکردی‌‌..
خودمم همینم،وقتی توی یک خونه کاملا تنهام و یاد روزایی می‌افتم که ما حتی یک لحظه هم تنها نمیموندیم🥲
خب طبیعتا خیلی سخته برای ما دوتایی که به قول خیلیا به‌هم چسبیده بودیم..‌:joy:
اما ما قرار نیست عادت کنیم،فقط سعی می‌کنیم جدا شدن رو کمتر حس کنیم..
قشنگ‌ترین خواهرِ دنیا..فرشته کوچولوی من..اینقدر شخصیتت ناب و خودت زیبایی که هرلحظه بیشتر خداروشکر می‌کنم که توی کوچولویِ چش‌آبی رو هدیه داد به ما‌..
امسال 3سالت شد و تصور اینکه داری بزرگ میشی وحشتناکه:cryin_face::joy:لطفا بزرگ نشووو،تو باید همیشه خواهر کوچولوی من باشی:Pensive::joy:

جدا از شوخی؛ خیلی خیلی زیاد دوست دارم و خیلی خوشبختم که تویِ کیوتِ خوش‌قلب خواهر منی؛
تولدت مبارک نی‌نی من:Red_heart:

امضا : Deli

عروسک خجالتی

کاربر بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-19
سکه
704
واییییییییییی خوشگل من تولدت مبارک باشه عزیز دلم آرزوهات خاطره بشن الاهی که ۱۰۰ سال عمر کنی :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
@NI NI

NI NI

[سرپرست کل کادر ارشد+بخش دانشینو]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814

حالا این همزاد نی نی من امروز وارد ۳ سالگی میشه. خواستم بگم کیلی کیلی دوستت دارم و ما*چ بهت بچم:upside_down:💋
مشاهده فایل‌پیوست 5787
تولدت مبارکا نبآتیم🫂🤍🥺

مشاهده فایل‌پیوست 5786
دوغ خودمم برا نبآت!
(اقا تاپیک تولدو یه روز زودتر زدم به بزرگی خودتون ببخشید)​
ایویِ من!
اینقد تو مهربون و کیوتی که همه اینو می‌دونن و نیاز نیس من چیزی بگم..
اما حجم ذوقینگ شدنم اینقدد زیاده که اصن نمد چی بگم :‌))
ب معنای واقعیی ذوقینگگگگ شدمممم
خیلی زیاد خوبی و خیلی خیلی دوس ت رو^^
مرسی که هستیی و امیدوارم بتونم برات جبران کنم لاوم..
دوغای همه رو عم من دزدیدم جهت اطلاع..:Pensive::joy:

امضا : NI NI

NI NI

[سرپرست کل کادر ارشد+بخش دانشینو]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
تولدت کلییی مبارککک آبجی کوچولوی مننن:heart_eyes::Red_heart:
الهی که به تمام آرزوهای قشنگ و کوچیک و بزرگت برسییی:Red_heart::Red_heart:
زِ مهربونممم
دوست‌داشتنیِ انجمن؛
مرسی لاومم

امضا : NI NI
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا