اگر کسی همیشه مجبور باشد با مسائل جدی در شغلش سر و کله بزند، حتما آن شخص لین مارگولیس، نظریهپرداز تکاملی آمریکایی تبار، است که کارهای وی در زمینه زیست شناسی تکاملی درک ما از روند همزیستی در تکامل بیولوژیکی را تغییر داده است. پیش از این که وی برای تحقیقات انقلابیاش مورد ستایش قرار گیرد، لین با انتقادات شدیدی مواجه شد. در جواب یکی از درخواستهای کمک هزینهای وی گفته شد: «تحقیقات شما آشغال و به درد نخور است، برای درخواست دوباره خودتان را به دردسر نیاندازید».
اما رسیدن به موفقیت، بهترین نوع انتقام است. ریچارد داوکینز، زیستشناس تکاملی انگلیسی، درباره کارهای مارگولیس میگوید: «شخصا شجاعت ناب لین را تحسین میکنم. همچنین استقامت وی در پایبندی به تئوری درون همزیستی و تبدیل آن از یک نظر غیرقابل قبول به یک تئوری پذیرفته شده جهانی قابل ستایش است. این امر یکی از بزرگترین دستاوردهای زیست شناسی تکاملی قرن بیستم محسوب میشود و من تا حد زیادی لین را برای این کار تحسین میکنم».
اما رسیدن به موفقیت، بهترین نوع انتقام است. ریچارد داوکینز، زیستشناس تکاملی انگلیسی، درباره کارهای مارگولیس میگوید: «شخصا شجاعت ناب لین را تحسین میکنم. همچنین استقامت وی در پایبندی به تئوری درون همزیستی و تبدیل آن از یک نظر غیرقابل قبول به یک تئوری پذیرفته شده جهانی قابل ستایش است. این امر یکی از بزرگترین دستاوردهای زیست شناسی تکاملی قرن بیستم محسوب میشود و من تا حد زیادی لین را برای این کار تحسین میکنم».