به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
13
سکه
3,442
عکس و بیوگرافی آرمین 2afm آرمین زارعی
آرمین زارعی متولد سال 1365 است و متولد ماه اردیبهشت است. اما اوج کار او مربوط به زمانی است که آهنگ مبارک باشه را منتشر کرد و این آهنگ بسیار معروف شد و باعث شد که او بیش از پیش معروف گردد.او می گوید که بیشتر کارهایش را خودش انجام می دهد و ترانه هم نمی فروشد. برای آهنگ دو صدائه با کسی، پول نمی گیرد، هیچ گاه اسپانسر نداشته و همیشه سعی کرده است که سر پای خودش بایستد.
آرمین زارعی به ساخت کلیپ بسیار اهمیت می دهد. او با همکاری برادران بوشهری موزیک ویدیوهای زیبایی در سطح کلیپ های غربی منتشر کرده است
او سبک دیس لاو را ادامه داد و آهنگ های او یکی پس از دیگری بسیار شنیده شد و هر کدام از آهنگ ها محبوب شدند.

• عالیه
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
13
سکه
3,442
علایق
او از میان بازیگران به تام هنکس و برد پیت بسیار علاقه دارد. در بین غذاها عاشق فسنجان و سالاد ماکارونی است. از میان خوانندگان هم به توپاک و امینم بسیار علاقه دارد.
نام هنری او که آرمین 2AFM است برگرفته از نام سه نفر از دوستان دبیرستانی او است که سال های نوجوانی با هم کار می کردند. در دانشگاه وقتی که فهمیدند او رپر است، او را اخراج کردند.
شروع خوانندگی
آرمین خوانندگی را از دوران دبیرستان با 4 نفر از دوستانش به صورت خانگی شروع کرد و پس از آن دوره تصمیم گرفت در یک استودیوی موسیقی فعالیتش را ادامه دهد و با رضایا آشنا شد که پس از خواندن او در آهنگ نازگل باعث شد به آرامی معروف شود.
اخرج از دانشگاه
حسین تهی و آرمین دوستی دیرینه ای با هم دارند. او و ارمین با هم همکلاس بودند و به دانشگاه می رفتند و وقتی که فهمیدند این دو رپر هستند، خیلی محترمانه از آنها خواسته شد که دانشگاه را ترک کنند.

• پسندیدم

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
13
سکه
3,442
شغل دوم
آرمین وضع مالی خوبی دارد و خانواده اش از روزهای اول خوانندگی حامی مالی او بودند و البته خودش هم در کار پوشاک است. او فروشگاه پوشاک در مجتمع تجاری نارون دارد.
بازیگری
او به بازیگری علاقه دارد و تا به حال حتی نقش اول هم به او پیشنهاد شده است ولی این نقش ها را در حد خودش ندیده است و به همین دلیل بازی نکرده است
مجوز گرفتن
از سال 1392 از سوی دفتر شعر و موسیقی اعلام شد که او می تواند آثارش را برای ارشاد بفرستد تا پس از بررسی در صورت امکان برای او مجوز صادر شود، ولی ارشاد تا سال 97 کارهای او را بررسی کرد و سپس به او مجوز داده شد.

• پسندیدم

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
مدال‌ها
13
سکه
3,442
گفته می شود که آرمین زارعی متاهل است و ازدواج کرده است ولی هیچ عکسی از او و همسرش تا به حال منتشر نشده است.
او با مرتضی پاشایی همکراری داشته است. در مورد مرتضی می گوید:
پسری با اخلاق هاي کاملا متفاوت بود، بمب انرژی مثبت بودهمیشه به من روحیه می داد، از من خیلی تعریف می‌کرد و خیلی به من میدان می داد. این را تا به حال جایی نگفته ام اما دوتا از مطرح ترین آهنگ هایم به نام چیزی شده و مبارک باشه را در استودیوی مرتضی خواندم

خیلی دوستش دارم و هنوز هم هر چند وقت یکبار حتماً باید سر خاکش بروم تا دلم آرام بگیرد. یکی از با شکوه ترین لحظات زندگی من را مرتضی برایم رقم زد، همیشه هم بین خودم و خودش میماند، کاش امروز هم بود. دوست داشتم همین حالا این جا بودو بهش می‌گفتم که طرفدارتم.
اولین آهنگ مجاز آرمین زارعی، آهنگ رفت است که پس از سال ها منتشر کرده است.

• پسندیدم
بالا