mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
امروز و از ھمین حالا تصمیم بگیرید که در ازاء کارتان از خودتان پول بگیرید. تصمیم بگیرید که خودتان باشید. در صحبت ھایى که با دیگران مى کنید، در برخوردھا و مراودات شخصى و در ھر کارى که در مشارکت با دیگران انجام مى دھید و یا در ھر کارى که بر دیگران تأثیر مى گذارید خودتان باشید. از آن جھت به دیگران اشاره مى کنم زیرا اغلب موارد در را*ب*طه با دیگران است که فراموش مى کنیم باید خودمان باشیم. مى توانید درحالى که به حقوق دیگران احترام مى گذارید صد در صد خودتان باشید و به ھمان کسى که ھستید بھا بدھید.
در بخش پیشگفتار کتاب به مواھب و نعماتى اشاره کردم که با آرامش ذھن در ارتباطند.
خاطرنشان کردم که آرامش ذھن پایه و اساسى است که بخش قابل ملاحظه اى از پویایى زندگى را از آن بدست مى آوریم. در اینجا مشابه آن فھرست به چھل و سه موردى اشاره مى کنم که با خود بودن در ارتباط است. کمتر کسى پیدا مى شود که ھر ۴٣ مورد درباره اش مصداق داشته باشد اما
اگر مدادى بردارید و کنار ھر موردى که درباره شما صدق مى کند علامت بزنید برایتان کاملاً روشن مى شود که در چه شرایطى بسر مى برید.
٠١ .کسى که پیوسته خودش باشد در ھر شرایطى، مطلوب یا نامطلوب متانت و تعادلش را حفظ مى کند.
٠٢ در تمامى مواقع احساسات و عواطفش را در کنترل خود دارد.
٠٣ .از اتکاى به نفس برخوردار است و در ھر کارى که مى کند اعتماد به نفس سطح بالا دارد.
٠۴ .در ھیچ کارى شتابزده شرکت نمى کند.
٠۵ .به طور فزاینده، وقتى موفق مى شود ساعات کار و شرایط کاریش را کنترل مى کند.
٠۶ .ھرگز از چیزى یا کسى شکایت نمى کند.
٠٧ .ھرگز از دیگران بدگویى نمى کند.
٠٨ .ھرگز جز در مواردى که ضرورت داشته باشد از خودش حرف نمى زند و ھرگز به مبالغه از خودش تعریف نمى کند.
٠٩ .در ھمه ى زمینه ھا و در برخورد با ھمه ذھن باز دارد.
١٠ .از ھیچ کس و ھیچ چیزى نمى ترسد.
١١ .به کارھایش رسیدگى مى کند و قصد و ھدفى مشخص دارد.
١٢ .قبل از اظھار عقیده دقت مى کند که به واقعیت ھا اشراف داشته باشد. او از اینکه بگوید "نمى دانم" اباء و اکراه ندارد.
١٣ .از انواع تعصبات به دور است.
١۴ .با رعایت اعتدال غذا مى خورد. از زیاده روى در ھر کارى اجتناب مى نماید.
١۵ .بدون اینکه تظاھر به دانایى در ھمه موضوعات کند، رأى و سخن خودش را دارد.
١۶ .او یک شھروند قابل اعتماد است که ھیچ ایسمى که براى کشورش مضر باشد روى او تأثیر نمى گذارد.
١٧ .زمینه اى فراھم نمى کند که کسى دشمن او شود. ھر چند وقتى موفق مى شوید بعضى ھا از شما خوششان نمى آید.
١٨ .او با خود و با ھمه بنى نوع آدم در صلح و سازش به سر مى برد.
١٩ .او ھرگز فقیر و مفلوک نمى شود زیرا ھر اتفاقى که بیفتد او شاد و ھدفمند باقى می ماند.
٢٠ .ھمه اعضاى خانواده او را دوست دارند و وقتى صداى پایش را مى شنوند که به خانه آمده
در بخش پیشگفتار کتاب به مواھب و نعماتى اشاره کردم که با آرامش ذھن در ارتباطند.
خاطرنشان کردم که آرامش ذھن پایه و اساسى است که بخش قابل ملاحظه اى از پویایى زندگى را از آن بدست مى آوریم. در اینجا مشابه آن فھرست به چھل و سه موردى اشاره مى کنم که با خود بودن در ارتباط است. کمتر کسى پیدا مى شود که ھر ۴٣ مورد درباره اش مصداق داشته باشد اما
اگر مدادى بردارید و کنار ھر موردى که درباره شما صدق مى کند علامت بزنید برایتان کاملاً روشن مى شود که در چه شرایطى بسر مى برید.
٠١ .کسى که پیوسته خودش باشد در ھر شرایطى، مطلوب یا نامطلوب متانت و تعادلش را حفظ مى کند.
٠٢ در تمامى مواقع احساسات و عواطفش را در کنترل خود دارد.
٠٣ .از اتکاى به نفس برخوردار است و در ھر کارى که مى کند اعتماد به نفس سطح بالا دارد.
٠۴ .در ھیچ کارى شتابزده شرکت نمى کند.
٠۵ .به طور فزاینده، وقتى موفق مى شود ساعات کار و شرایط کاریش را کنترل مى کند.
٠۶ .ھرگز از چیزى یا کسى شکایت نمى کند.
٠٧ .ھرگز از دیگران بدگویى نمى کند.
٠٨ .ھرگز جز در مواردى که ضرورت داشته باشد از خودش حرف نمى زند و ھرگز به مبالغه از خودش تعریف نمى کند.
٠٩ .در ھمه ى زمینه ھا و در برخورد با ھمه ذھن باز دارد.
١٠ .از ھیچ کس و ھیچ چیزى نمى ترسد.
١١ .به کارھایش رسیدگى مى کند و قصد و ھدفى مشخص دارد.
١٢ .قبل از اظھار عقیده دقت مى کند که به واقعیت ھا اشراف داشته باشد. او از اینکه بگوید "نمى دانم" اباء و اکراه ندارد.
١٣ .از انواع تعصبات به دور است.
١۴ .با رعایت اعتدال غذا مى خورد. از زیاده روى در ھر کارى اجتناب مى نماید.
١۵ .بدون اینکه تظاھر به دانایى در ھمه موضوعات کند، رأى و سخن خودش را دارد.
١۶ .او یک شھروند قابل اعتماد است که ھیچ ایسمى که براى کشورش مضر باشد روى او تأثیر نمى گذارد.
١٧ .زمینه اى فراھم نمى کند که کسى دشمن او شود. ھر چند وقتى موفق مى شوید بعضى ھا از شما خوششان نمى آید.
١٨ .او با خود و با ھمه بنى نوع آدم در صلح و سازش به سر مى برد.
١٩ .او ھرگز فقیر و مفلوک نمى شود زیرا ھر اتفاقى که بیفتد او شاد و ھدفمند باقى می ماند.
٢٠ .ھمه اعضاى خانواده او را دوست دارند و وقتى صداى پایش را مى شنوند که به خانه آمده