پیشگفتار
برنامه ریزى این کتاب را در سال ھاى پایانى قرن نوزده شروع کردم. تھیه و نگارش این کتاب
حدود ھفتاد سال به طول انجامید. طى این سال ھا شاھد تغییراتى در امورات انسان ھا بوده ام که از تحولات زندگى مردم در تمام طى تاریخ بشرى قبل از آن چشم گیرتر بوده است.
من شاھد اختراع ھواپیما، رادیو، تلویزیون، نیروى اتمى و عصر سفر به فضا بوده ام. شاھد بودم که نیروى برق به اقصى نقاط کشور کشیده شد، تولید در سطح صنایع به حدى رسید که کسى در قرن نوزده حتى در رؤیا ھم آن را نمى دید. علوم و تکنولوژى رشدى انفجارى و پديده اى داشتند. دیدم که ملت ھاى قدیمى و کھن از میان رفتند، ملل جدیدى شکل گرفتند، جنگل ھا و درخت زارھا جاى
خود را به جادھ ھاى آسفالته دادند. شھر ما جاى روستاھاى به خواب رفته را پر کردند. من دیدم
که مردم چگونه خود را با این تغییرات سازگار کردند، کارى که در طى ھزاران سال تاریخ انجام داده اند.
این کتاب به دنیاى در حال تحول نگاه مى کند. اما وقتى درباره مردن حرف مى زنم به نیروھایى
اشاره دارم که ھمیشه مردم را به جلو برده اند و ھمیشه این کار را خواھند کرد. ھنوز شاھد آنیم که اگر درآمد کافى نداشته باشیم زندگى مان از رونقى برخوردار نخواھد بود. از این رو به افزایش
درآمد فکر مى کنیم. و در کنار موفقیت ھاى پولى مى خواھیم رھا از ترس، تنش ھاى عصبى، بیمارى، نگرانى و ناخشنودى باشیم.
به عبارت دیگر، علاوه بر موفقیت مالى به دنبال آرامش ذھن ھستیم تا زندگى مان کامل شود و به کمال برسیم. درحالى که این کتاب مى تواند به شما براى دستیابى به ثروت کلان کمک کند، مى تواند در ضمن سببى باشد که در شرایط تنعم و فراوانى به آرامش ذھن برسید.
ھمان طور که متوجه خواھید شد وقتى درباره آرامش ذھن حرف مى زنیم، اشاره امان به چیزى
بیشتر از احساس آرامش در حالت استراحت است. آرامش ذھن، ھمزمان پویایى دارد. به عبارت دیگر آرامشى است که پویایى زندگى شما را سبب ميگردد. مى توان گفت که این آرامش ثروتى است که بدون آن نمى توانید ثروتمند باشید.
آرامش ذھن به اشکال مختلفى متجلى مى گردد که از جمله مى توان به موارد زیر اشاره کرد:
رھایى از نیروھاى منفى که ممکن است بر ذھن مسلط شوند، رھایى از نگرش ھاى منفى از گونه نگرانى و احساس حقارت. رھایى از ھر احساس خواستن و نیاز داشتن. رھایى از معلولیت ھاى خودساخته ذھنى و جسمانى که زندگى را کم ارزش و بى بھا جلوه گر مى سازد.
رھایى از انواع ھراس ھا، به خصوص از ھفت نوع ھراس که دربارھ اشان بحث خواھیم
کرد. رھایى از نقطه ضعف شایع و رایج که مى خواھیم بدون تلاش از ھیچ به ھمه چیز برسیم.
برخوردار شدن از شادى و نشاط حاصل از کار و دستیابى به موفقیت. عادت خود بودن و به خود اندیشیدن.