سلام سلام به بخش خبری شاهزاده انجمن خوش آمدید
امروز میخوام اولین خبر اخبار شاهزاده انجمن توسط خبرنگار خوشتیپ و جذاب و خودشیفته مسیحا عزیز جمع آوری شده رو بهتون نشون بدم @AHSEN
خب خب خب
گویا خبر رسیده که چند ساعت قبل از عید 1403 آیدا خانم @IL MAH ملقب به ماه آبی(دختر آبی)
وقتی که برادر کوچیک ایشون یاسین ازش عید خواست و بهش گفت عیدی بهم رنک میکسر انجمن رو بده ایشون چیکار کردن به نظرتون
خندیدن و گفتن نه ولی بعدش پشیمون شد و گفت اگه بهم پول بدی بهت رنک رو میدم
یاسین وقتی نمیخواست پول بهش بده با چاقو بهش حمله میکنه و به زور میخواد پول رو ازش بگیره
ایشون یک کودک آزار هستن واقعا باورم نمیشه
اینجا وقتی یاسین بهش گفت تو با لایک کردنت و نخندیدنت مردم رو آزار میدی گفت من نبودم و اون روحمه چقدر جواب گنگ و خودشیفته ای...🏃🏻♀️
بعدش
ولی بعدش خودش با زبون خودش اعتراف کرد که کودک آزار و تهدید به کشتن طرف در هنگام خواب کرد یا خدا این دیگه آخر دیوونگیه اونم چند ساعت قبل عید🚷💀
اینجام هم تهدید کرد که توی کمد یا زیر مبل قایم میشه و میاد میخورتت یوهاهاهاهااااا
یاسین وقتی گفت اینم مدرک که تو کودک آزاری در جواب گفت:
این دیگه آخر آخرشه بچه هاتون رو دور کنید از ایشون خواهش میکنم مراقب خودتون باشید ایشون حتی ممکنه به همین پیام هم لایک بده و این یعنی مرگ بنده
و بعد از این ها خودش ایشون شخصا پروفی گذاشتن که اعلام کرد یک کودک آزاره
من دیگه حرفی ندارم خودتون تصمیم بگیرید امکان داره بعد از این خبر دیگه زنده نباشم پس همینجا عیدتون رو به همگی تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید و اژدهایی نیفته دنبالتون آتیشتون بزنه مثل بعضیا حالا اسم نمیبرم
از پلیس بوکینو درخواست دارم ایشون رو دستیگر کنن👨🦽🥲
نه به کودک آزاری
#آیدا_تو_یک_کودک_آزاری
#آیدا_یک_کودک_آزار_است
خبری گزاری شاهزاده انجمن، یاسین از در به در آباد...
میدونم خنده دار نیستم ولی اینو قبول کنین تا من عیدیم رو بگیرم
سال نو مبارک
آخرین ویرایش: