به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

اخبار شاهزاده‌انجمن اخبار شاهزاده انجمن🤴🏻

Gharibeh

[شاهزاده‌انجمن]
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-12-06
مدال‌ها
23
سکه
5,219
Negar_1710891173630.png
سلام سلام به بخش خبری شاهزاده انجمن خوش آمدید
امروز میخوام اولین خبر اخبار شاهزاده انجمن توسط خبرنگار خوشتیپ و جذاب و خودشیفته مسیحا عزیز جمع آوری شده رو بهتون نشون بدم:cool: @AHSEN

خب خب خب
گویا خبر رسیده که چند ساعت قبل از عید 1403 آیدا خانم @IL MAH ملقب به ماه آبی(دختر آبی)
وقتی که برادر کوچیک ایشون یاسین ازش عید خواست و بهش گفت عیدی بهم رنک میکسر انجمن رو بده ایشون چیکار کردن به نظرتون
خندیدن و گفتن نه:neutral_face: ولی بعدش پشیمون شد و گفت اگه بهم پول بدی بهت رنک رو میدم
یاسین وقتی نمیخواست پول بهش بده با چاقو بهش حمله میکنه و به زور میخواد پول رو ازش بگیرهShooting
ایشون یک کودک آزار هستن واقعا باورم نمیشه:cautious:
20240320_030734.jpg
اینجا وقتی یاسین بهش گفت تو با لایک کردنت و نخندیدنت مردم رو آزار میدی گفت من نبودم و اون روحمه چقدر جواب گنگ و خودشیفته ای...:cool:🏃🏻‍♀️

بعدش
Screenshot_20240320-030547_Chrome.jpg
ولی بعدش خودش با زبون خودش اعتراف کرد که کودک آزار و تهدید به کشتن طرف در هنگام خواب کرد یا خدا این دیگه آخر دیوونگیه اونم چند ساعت قبل عید🚷💀
Screenshot_20240320-030629_Chrome.jpg
اینجام هم تهدید کرد که توی کمد یا زیر مبل قایم میشه و میاد میخورتت یوهاهاهاهااااا:devilish::devilish::devilish::devilish:
یاسین وقتی گفت اینم مدرک که تو کودک آزاری در جواب گفت:
Screenshot_20240320-030620_Chrome.jpg
این دیگه آخر آخرشه بچه هاتون رو دور کنید از ایشون خواهش میکنم مراقب خودتون باشید ایشون حتی ممکنه به همین پیام هم لایک بده و این یعنی مرگ بنده:Pensive:
و بعد از این ها خودش ایشون شخصا پروفی گذاشتن که اعلام کرد یک کودک آزاره
Screenshot_20240320-025429_Chrome.jpg
من دیگه حرفی ندارم خودتون تصمیم بگیرید امکان داره بعد از این خبر دیگه زنده نباشم پس همینجا عیدتون رو به همگی تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید و اژدهایی نیفته دنبالتون آتیشتون بزنه مثل بعضیا حالا اسم نمیبرم:no_mouth:
از پلیس بوکینو درخواست دارم ایشون رو دستیگر کنن👨‍🦽🥲

نه به کودک آزاری
#آیدا_تو_یک_کودک_آزاری
#آیدا_یک_کودک_آزار_است

خبری گزاری شاهزاده انجمن، یاسین از در به در آباد...
میدونم خنده دار نیستم ولی اینو قبول کنین تا من عیدیم رو بگیرم:joy:

سال نو مبارک:Red_heart:

آخرین ویرایش:
امضا : Gharibeh
بالا